Nekretnine u Sokobanji su jedne od najpopularnijih nekretnina u Srbiji. Sokobanja je sa svojom popularnošću i popularnošću svojih kapaciteta omogućila gotovo svim investitorima da svoja ulagajna usmere ka Sokobanju i da potraže svoje nove kupce baš u ovom mestu. U proteklih par godina počela je gradnje velikog broja poslovno-stambenih objekata koji su moderno opremljeni i gradjeni po poslednjim standardima. Skoro sve nekretnine koje se prodaju u Sokobanji ili koje se mogu naći za investiranje su novijeg datuma i izgradjene su na najlepšim lokacijama koje Sokobanja može da ponudi. Otuda i veliki broj kupaca, ljudi koji žele da svakodnevnu brigu i stres bar na malo ostave u svojim mestima i sebi priušte potpuni mir i zdrav vazduh i okolinu. Ovde mozete pronaći veliki broja stanova, kuća vikendica, placeva... gotovo sve što bi moglo da vas interesuje u vezi nekretnina.

Stanovi Soko Banja. Veliki broj stanova koji se prodaju u Sokobanji. Većina stanova je novije gradnje, i nalazi se na atraktivnim lokacijama. Gotovo svi stanovi su uknjiženi i imaju obezbedjenu kanalizaciju, vodu i sve gradjevinske dozvole. Stanovi su u rasponu od 20m2 pa do 80m2.
Kuće Soko Banja. Veliki broj kuća koje se prodaju u Sokobanji ili njenoj okolini. Trenutni vlasnici kuća su obezbeili sve potrebne dozvole, kao i priključke na vodu i kanalizaciju. Većina kuća se može kupiti sa stvarima ako to kupac želi. Postoji mogućnost i zamene kuća za pojedine gradove i za pojedine kuće.

Placevi Soko Banja. Kompletna ponuda placeva koji se prodaju ili se izdaju na duži period radi investicije. Placevi su na prilazima glavnih ili sporednih puteva, sa neophodnim dozvolama za rad i obezbedjenim prilazima i priključcima za vodu, struju i kanalizaciju.